Logo AEProduction
 
 
Prima paginaDespre noiMedia - Foto si VideoCerere artistContact
 
 
 
 
       
       
       

Artistic Events Production"Pentru a crea arta si pentru a transmite arta este necesara experienta , pasiunea si ambitia de a fi cel mai bun."


Artistic Events Production este o companie ce activeaza de peste 10 ani pe piata din Romania cat si pe cea din strainatate in domeniul organizarilor de evenimente.

Indiferent de tipul de eveniment, noi suntem mereu pregatiti sa facem fata oricarei provocari si sa transformam in realitate cele mai indraznete idei.

Experienta dobandita de-a lungul anilor ne-a invatat ca evenimentele memorabile si de succes au nevoie de pasiune, creativitate si originalitate. De aceea, suntem atenti la cele mai mici detalii care creeaza impactul dorit in cadrul evenimentului tau.

Fie ca este vorba de un eveniment corporate sau privat , implicam de fiecare data profesionisti din cele mai variate domenii, de la acrobati, artisti de circ, fosti sportivi de performanta , dansatori si muzicieni care lucreaza cu pasiune si dedicare pentru crearea unor momente artistice unice si memorabile.

Fiecare eveniment marca Artistic Events Production este o dovada a calitatii si a profesionalismului celor implicati atat pe scena cat si in spatele acesteia. Suntem o echipa tanara, dinamica, cu experienta relevanta in domeniu, care lucreaza cu pasiune si care stie sa imbine perfectiunea executiilor cu spectacolul.

Punem calitatea serviciilor pe primul plan si facem o promisiune fiecarui client, astfel incat fiecare poate fi sigur de profesionalismul nostru si de pasiunea noastra pentru excelenta in servicii.

 
 
 
 
   


       
       
       
       
       
 
 
CATEGORII
 
Acrobatii si artisti de circ
Evenimente speciale
Trupe de dans si dansatori
Muzicieni
Entertainment
 
MENIU
 
Index
Despre noi
Media
Cerere artist
ANPC
 
NAVIGATOR
 
Stiri
Casting
Locuri munca
Evenimente
Parteneri
Site map
SOLUTIE WEB
IMBA Design - Creative solutions